Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 10. 2019. 14:34 >> 14:44

KOPA LIBERADORES

River nadigrao Boku, za korak bliže finalu

Fudbaleri River Plata pobijedili su Boku Juniors 2:0, u prvom meču polufinala Kopa Libertadores.

Izabranici Marsela Galjarda odigrali su bolji meč od velikog rivala i zasluženo su došli na korak do finala takmičenja.

Prije nešto manje od godinu dana dvije ekipe sastale su se po prvi put u finalu Libertadoresa, a meč je zbog velikih nereda pred revanš utakmicu prebačen da se igra u Madrid.

Ovoga puta ulog nije titula šampiona Južne Amerike, ali jeste finale i nema sumnje da će biti "pakleno" na ulicama Buenos Ajresa kada se bude igrala uzvratna utakmica.

River je slavio golovima Rafaela Bore u sedmom minutu i Ignasija Fernandesa u 70. Boki nijesu pomogli ni Karlos Teves, Eduardo Salvio i Mauro Zarate, koji su s klupe ušli u utakmicu.

Odličnom utakmicom može da se pohvali golman Rivera Franko Armani, ali i lijevi bek Milton Kasko, koji je odigrao na izuzetnom nivou. Na drugoj strani podbacili su mnogi, prije svih starteri Soldano i Kapaldo.

Revanš utakmica igra se trećeg oktobra na čuvenoj Bombonjeri. U drugom polufinalu igraju predstavnici Brazila – Gremio i Flamengo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније