Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2019. 12:32 >> 12:39

NAZAD DVIJE POZICIJE

CG pala na 55. mjesto na Fifinoj listi

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pala je za dva mjesta, na 55. na danas objavljenoj rang-listi Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).

 

Belgija je zadržala prvo mjesto sa 20 bodova više od Brazila, koji se popeo na drugo mjesto poslije osvajanja Kupa Amerike. Na treće mjesto pao je svjetski prvak Francuska, Engleska je zadržala četvrto mjesto, dok je Urugvaj napredovao za tri pozicije, do petog.

Evropski prvak Portugal i Hrvatska pali su za po jedno mjesto, na šesto i sedmo, dok je Kolumbija napredovala za pet pozicija, na osmu.

Šampion Sjeverne, Centralne Amerike i Kariba Meksiko napredovao je za osam mesta, do 12, dok je prvak Afrike Alžir napredovao za 28 pozicija, na 40.

Španija je pokvarila plasman za dvije pozicije i sada je deveta selekcija svijeta, dok se Argentina popela za jedno mjesto, na 10. Njemačka je pala za četiri mjesta, na 15, a Italija i Holandija za po dva mjesta i obje selekcije zauzimaju 16.

Bosna i Hercegovina pokvarila je plasman za tri pozicije i sada zauzima 42, a Srbija je pala za jedno mjesto na 35. Selekcije Slovenije, Albanije i Sjeverne Makedonije napredovale su za po dva mjesta, na 63, 64. i 71. mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније