Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 05. 2019. 11:42 >> 11:42
5

ZADOVOLJNI POBJEDOM

Ajaks: Znamo da možemo još bolje

Fudbaleri Ajaksa rekli su da su zadovoljni pobjedom u prvoj utakmici protiv Totenhema, ali da su svjesni da mogu još bolje.

 

"Važno je to što smo sačuvali mrežu, ali i što smo dali gol. Trebalo je da damo i drugi, a poslije stative nam je bilo teško, Totenhem je igrao jako. Borili smo se i uspjeli, tako da možemo da budemo zadovoljni. Ali, znamo da možemo još bolje od ovoga", rekao je kapiten ekipe Matijs De Liht poslije utakmice.

Njegov saigrač Hakim Zijeh je kazao da je srećan zbog pobjede, ali je i on istakao da Ajaks može bolje.

"Naravno da sam srećan, ali znam da možemo bolje. Ne slavimo jer još nismo u finalu. U revanšu treba da igramo kao u prvom poluvremenu i sve će biti u redu", kazao je Zijeh.

Revanš će se igrati u srijedu, 8. maja u Amsterdamu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније