Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

06. 07. 2024. 21:26 >> 21:26

KAD SKAUTING SLUŽBA ODRADI POSAO

Pikfordova boca sa "konačnim rješenjem": Akanđiju se baci lijevo

Džordan Pikford je heroj Engleske nakon što je odbranio šut Manuelu Akanđiju u penal seriji, što će, uz stoprocentan učinak njegovih saigrača sa se pokaže kao ključan događaj.

Posebnu pažnju nakon meča je privukla boca za vodu koji je koristio golman  Evertona, na kojoj je bilo napisano na koju stranu kojem fudbaleru Švajcarske treba da se baci. 

Tako je upravo na Manuelu Akanđiju stojalo - "baci se lijevo", i ispostaviće se da je to bilo tačno. 

Engleska je tek drugi put u svojoj istoriji pogodila sve penale (protiv Španije prvi put 1996. godine ali tada je bilo dovoljnno četiri puta da pogode), a poznato je da navijači "gordog albiona" preiziru penal seriju jer je toliko puta kroz istoriju bila protiv njih. 

Uz ovakvu skauting službu i Pikfordovu bocu, možda ne moraju više da brinu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније