Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

17. 06. 2024. 10:21 >> 10:27
Čitaj mi:

PONAŠANJE NAVIJAČA NA RADARU

UEFA pokreće disciplinski postupak protiv Albanije zbog provokativnih poruka

Fudbalski savez Albanije suočava se sa četiri optužbe Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog provokativne poruke koju su njeni navijači istakli tokom utakmice protiv Italije na Evropskom prvenstvu i drugog nesportskog ponašanja, prenosi Radio Slobodna Evropa.

UEFA je 16. juna saopštila da se Fudbalski savez Albanije suočava sa disciplinskim postupkom zbog poruke, bacanja objekata na teren, korišćenja pirotehnike i ulaska navijača na teren.

Jedan albanski navijač utrčao je na teren u završnici utakmice protiv Italije 15. juna, koju je Albanija izgubila 1:2.

Uefa nije precizirala o kakvoj poruci se radi, već da se optužba odnosi na "prenošenje provokativne poruke neprikladne za sportski događaj".

Pojedini albanski navijači istakli si zastave i simbole biše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), a takođe, istaknuta je i zastava "Velike Albanije", prenosi AFP.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније