Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Život po mjeri čovjeka

22. 02. 2024. 00:00 >> 09:38

Radio CG

“Život po mjeri čovjeka”

Četvrtak, 22. februar od 11h do 12h

Izazovan projekat „ Praznog džepa oko svijeta“ – prvo istraživanje na svijetu o gostoljubivosti ljudi na pet kontinenata prema putniku koji ostane bez novca , hrane i smještaja, bio je naučni projekat koji je tokom dvogodišnjeg rada ( u etapama ) inženjer, istraživač , novinar i publicista , mr Trivo Zolak iz Bara objavljivao u formi novinskih reportaža, a kasnije pretočio i u knjigu.


U jugoslovenskim listovima i časopisima gospodin Zolak je objavio više od 1.500 reportaža, tridesetak naučnih i stručnih radova, kao i 20 knjiga, a u emisiji Radija Crne Gore “ Život po mjeri čovjeka” oživljava putopis “Praznog džepa oko svijeta”, uz poruku da putovanja obogaćuju i produžavaju život.

Urednica Tatjana Fatić

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се