Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna panorama

15. 06. 2024. 00:00 >> 14:41

Kulturna panorama

Subota, 15. jun, RCG.

U panoramskom pregledu kulturnih zbivanja izdvajamo.

Otvaranje i prve noći 15. Underhilla, svjetkovine dokumentarnih pokretnih slika.

Izložba najistaknutijeg crnogorskog izvornog umjetnika Predraga Gazivode, naslovljena “44” kao aluzija na majstorovo skoro pa poluvjekovno stavaralastvo, otvorena u galeriji Centra za kulturu Prijestonice.

Gradsko pozorište počelo rad i prve probe na novoj predstavi pod nazivom ,,Dulsineja i Servantes" koju će režirati jedna od najznačajnijih teatarskih autorki u regionu i univerzitetska profesorka-šef katedre za pozorišnu i radio režiju na beogradskim dramskim umjetnostima Snezana Trisić. Naša je gošća.

I o Fan festu ćemo, manifestaciji komedije na Cetinju.

U goste , posredstvom tel.linije dolazi nam glasom, pjesnikinja i u sred proze i života, svojevrsna dramsko-performativna rapsodkinja Katarina Sarić.

A izvijestićemo i sa Jadranskog festivala igre, kroz prizmu jedne baletske i inače igre duše koju kroz svojevrstan lom tijela demonstrira balet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се