Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

22. 10. 2024. 09:43 >> 09:43
Čitaj mi:

NE KRIJU GODINE

Holivudske glumice koje su odlučile da stare prirodno

Sve je više diva sa crvenog tepiha koje su riješile da stare dostojanstveno i ne podliježu pritiscima da se podmlade kod plastičnih hirurga i antiejdž stručnjaka.

 


Šeron Stoun, Meril Strip, Pamela Anderson, Endi Mekdauel, Helen Miren, Hale Beri, Džulija Roberts, samo su neke od glumica sa holivudske A liste koje su ostale dosljedne svojim stavovima i na čijim licima i tijelima je sve prirodno. Mnoge od njih su čak prestale i da se šminkaju u javnosti, kako bi svojim prirodnim izgledom pokazale da nije sve u glamuru.

One odolijevaju pritiscima da uz pomoć najnovijih metoda podmlađivanja pokušaju da zauvijek izgledaju mlade i ističu da je starenje prirodan proces koji ne treba da izaziva strah. Trude se da svoju popularnost i reputaciju zasnuju isključivo na talentu i radu.

Postalo je uobičajeno da popularne pjevačice, voditeljke, glumice urade bar jednu estetsku korekciju. U Holivudu, međutim, postoji bezroj primjera da plastična hirurgija nije uvijek dobro rješenje za opstanak u svijetu filma i televizije i mnoge slavne ličnosti su se pokajale što su joj se priklonile.

Šeron Stoun, fatalna ljepotica koja ima najviši koeficijent inteligencije u Holivudu, riješila je da sa 63 godine ponosno pokazuje svoje lice bez šminke. Za njenu vitku liniju i dobar izgled zaslužni su zdrava ishrana i redovno vježbanje.

Oskarovka Meril Strip, 74, je uvijek javno govorila da je protivnik estetske hirurgije, dok je 55-godišnja Džulija Roberts priznala da je jednom probala botoks i zaklela se da to više neće raditi. Da bi održala formu i mladoliki izgled, okrenula se zdravom načinu života.

Kejt Vinslet, junakinja Titanika koja se bliži šestoj deceniji života, tvrdi da je tajna njene ljepote to što nikada nije išla „pod nož” i što se njeguje samo prirodnim preparatima.

Endi Mekdauel, 65, manekenka i glumica poznata i kao „kraljica srebrne kose” i Sara Džesika Parker, 58, su čak prestale i da farbaju bujne sijede kovrdže i ponosno ističu svoje godine, ne forsirajući vječnu mladost.

Nedavno pojavljivanje 56-godišnje Pamele Anderson na Nedjelji mode u Parizu, bez trunke šminke, mnogi su doživjeli kao šok, jer im je raspršena prva asocijacija na nju kao mlade, bujne, čuvarke plaže u crvenom kupaćem kostimu. Ona je uz osmijeh izjavila da je „ljepota u samoprihvatanju, nesavršenosti i ljubavi”. I baš zbog toga je dobila mnogobrojne pozitivne komentare od svojih fanova i pratilaca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније