Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

09. 10. 2024. 12:14 >> 12:14
Čitaj mi:

PUBLIKA I KRITIČARI RAZOČARANI

Hoakin Finiks nezadovoljan novim Džokerom

Čitač sa usana, produkt vještačke inteligencije, otkrio je, ako mu je za vjerovati, šta je navodno Hoakin Finiks rekao Lejdi Gagi nakon što su premijerno pogledali njihov novi film “Joker: Folie à Deux”. Snimak se širi društvenim mrežama, a mnogi su pokušali da saznaju šta su rekli jedno drugom.


Iako je Finiks uglavnom bio okrenut leđima kameri, izgleda da mu se film nije dopao. Finiks je navodno film nazvao “užasnim”, dok je Gaga insistirala da nije.

Finiks je nastavio da raspravlja o tome kako je kraj “mogao da bude drugačiji”, dok je Gaga tvrdila da “voli ovaj film”.

Naime, publika i kritičari su većinom razočarani filmom Džoker: Ludilo u dvoje. Mjuzikl Toda Filipsa dobio je ocjenu D na CinemaScore-u, koji ocjenjuje filmove na osnovu anketa sprovedenih nakon premijere filma.

Prema ComicBook-u, ovo je jedan od rijetkih slučajeva kada i kritičari i publika dijele isto mišljenje o filmu inspirisanom DC-jevim stripovima – on ima 33% rejtinga na Rotten Tomatoes-u na osnovu kritika kritičara i 31% na osnovu recenzija prosječnih gledalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније