Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

18. 09. 2024. 12:07 >> 12:07
Čitaj mi:

ASTROLOGIJA

Najviše bogataša rođeno je u ovim horoskopskim znakovima

U kom horoskopskom znaku je rođeno najviše milijardera, a u kom najmanje? Evo šta kaže statistika.


U moru najrazličitijih istraživanja, američka marketinška firma AdView dosjetila se da sprovede jednu zanimljivu analizu i prouči u kojim su horoskopskim znakovima rođeni američki milijarderi, prenose mediji.

Analiza je sprovedena prema Forbsovoj listi najbogatijih ljudi, a prema rezultatima istraživanja prvo mjesto zauzele su osobe rođene u znaku Lava. Na drugom mjestu našle su se osobe rođene u znaku Bika, a treće mjesto pripalo je Vagama. Najgore su prošli Ovnovi koji su se našli na posljednjem mjestu ove liste.

Među milijarderima koji se nalaze na Forbsovoj listi, 28 je rođeno u znaku Lava, u znaku Bika rođena su 24 milijardera, a slijede ih Vage s 23 milijardera.

Među ostalima, na toj listi našli su se saosnivač Gugla i milijarder Sergej Brin rođen je u znaku Lava, kreator Fejsbuka Mark Zakerberg rođen je u znaku Bika, a modna legenda Ralf Lorin u znaku Vage.

Tabela ispod prikazuje kompletnu analizu ove marketinške firme:

Lav (28)

Bik (24)

Vaga (23)

Vodolija (22)

Blizanci (21)

Djevica (21)

Jarac (21)

Ribe (21)

Rak (20)

Strijelac (18)

Škorpija (16)

Ovan (12)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније