Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

18. 09. 2024. 11:43 >> 11:43
Čitaj mi:

BIVŠI,SADAŠNJI,BUDUĆI?

Saga Bena Afleka i Dženifer Lopez ne prestaje

Ben Aflek i Dženifer Lopez ručali su zajedno sa svom djecom proteklog vikenda. Porodičan ručak bio je prilika da se paparaci sjate na sve strane oko njih, a porodica je boravila na ručku u hotelu Beverli Hils sa svojom djecom. Ovo je njihovo prvo javno okupljanje od podnošenja zahtjeva za razvod.


Novi- stari par poveo je svu djecu iz prethodnih brakova, uključujući Benovu djecu sa Dženifer Garner i Dženiferine blizance sa Markom Entonijem. Doduše, kako izvještavaju američki mediji ovo im nije prvi put da se okupljaju i ako je brakorazvodna parnica u toku, a postoje nagovještaji da je jednom prethodnom skupu prisustvovala i Dženifer Garner.

Holivudske zvijezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se poslije dvije godine braka. Lopez je podnijela zahtjev za razvod u Višem sudu okruga Los Anđelesa. Par, koji su tabloidi nazvali Benifer, vjenčao se u Las Vegasu u julu 2022. godine, a narednog mjeseca su organizovali veliku svadbenu ceremoniju i žurku u Džordžiji. Njihova romansa počela je nakon što su se upoznali dok su snimali film Gigli 2003. godine.

Planirali su da se vjenčaju te godine, ali su prekinuli vezu početkom 2004. godine. Skoro dvije decenije kasnije obnovili su vezu.

„Ljubav je lijepa. Ljubav je divna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva, bila je strpljiva 20 godina”, rekla je Lopez 2022. najavljujući vjenčanje u Las Vegasu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније