Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

12. 09. 2024. 11:00 >> 11:00

MUZIČKA LEGENDA

Bon Džovi spasio ženu sa ivice mosta u Nešvilu – razgovorom je ubijedio da odustane od skoka 

Legendarni Džon Bon Džovi svjedočio je nevjerovatnim scenama tokom snimanja spota u Nešvilu. Američki muzičar je na kraju pomogao ženi koja se popela na ivicu pješačkog mosta, piše NBC News.

 


Snimke je podijelila tamošnja policija, a na njima se vidi kako muzičar prilazi ženi koja je stajala na ivici. Nakon nekoliko minuta razgovora, žena se pomjerila na sigurniju stranu mosta i zagrlila Džovija.

Uz njega je bila i nekolicina drugih koji su sa njom razgovarali.

„Hvala Džon Bon Džoviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Seigenthaler u utorak uveče. Bon Džovi ju je, zajedno sa ostalima, ubijedio da siđe sa ivice mosta koji se nalazio iznad rijeke Kamberland i vrati se na sigurno,“ poruka je policije.

Muzičar je na mostu snimao spot koji je bio otvoren za javnost kad se incident dogodio.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније