Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B.

18. 08. 2024. 16:52 >> 16:53
1
Čitaj mi:

PAR UŽIVA NA PRIMORJU

Novak i Jelena na aktivnom odmoru u Crnoj Gori

Srpski teniser Novak Đoković nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu, vrijeme provodi u Crnoj Gori.

Novak Đoković je odlučio da sa suprugom Jelenom svoj odmor provede aktivno, pa su njih dvoje izdvojili vrijeme za vožnju biciklama. 

Ovu fizičku aktivnost pratio je i bajkoviti pogled na prelijepe crnogorske pejzaže, a i na Bokokotorski zaliv. 

Đoković svaki svoj slobodni trenutak koristi da provede u Crnoj Gori, a često je i trenirao u našoj državi pred najveća teniska takmičenja. 

Sa njim se nedavno sreo i premijer Milojko Spajić koji je saopštio da je Đoković spreman da Crnoj Gori pruži besplatnu ekspertsku pomoć u kreiranju sistemske podrške sportu.

“Kroz razvijanje novih zakonskih rješenja želimo da najzad naše mlade podržimo na pravi način i da sportisti dobiju optimalne uslove za rad. Olimpijske igre 2028. godine dočekaćemo mnogo spremniji”, napisao je tada Spajić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније