Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

08. 08. 2024. 08:21 >> 08:21
Čitaj mi:

OPTUŽNICA ĆE BITI PODIGNUTA

Za smrt Metjua Perija bi moglo biti optuženo više ljudi

Čuveni glumac Metju Peri, poznat po ulozi Čendlera Binga u hit seriji "Prijatelji", preminuo je od posljedica konzumiranja ketamina.

 


Ipak, ovo mu nije prepisao ljekar te se sprovodi istraga o tome ko je Metjuu nabavljao ketamin i to u kobnim dozama.

Oni koji su glumcu prodali fatalni ketamin mogli bi da dobiju zatvorske kazne do četiri godine, kaže advokat Tre Lovel za The Sun.

Kada je Metju pronađen u hidromasažnoj kadi, već je bio mrtav, a prema obdukciji, smrt je prouzrokovana drogom ketamin i utapanjem. U trenutku smrti, imao je isti nivo ketamina u tijelu kao pacijent pod anestezijom.

Glumac je otvoreno govorio o svojoj zavisnosti, a dobijao je i pomenuti ketamin u medicinske svrhe. Išao je na terapije koje su mu pomogle u borbi protiv depresije, a lijek je dobio legalno od ljekara.

Posljednji put je bio na ovim terapijama više od sedam dana prije smrti, a ova vrsta lijeka napušta organizam nekoliko sati nakon konzumiranja. Policijska uprava Los Anđelesa istražuje od koga je glumac nabavio drogu koja mu je na kraju i presudila. Iako se smatra da je njegova smrt nastupila spletom nesrećnih okolnosti, optužnica će ipak biti podignuta.

"Stižu optužnice. Ova istraga traje već duže vrijeme i vjerovatno namjerno cure informacije", rekao je advokat Tre, prenosi Net.hr.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније