Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ RTS ]

07. 08. 2024. 18:09 >> 18:09

SJUTRA NA AUKCIJI

Šta je to što jedno jaje čini vrijednim najmanje 80 funti

Jedna žena iz mjesta Ajr u Škotskoj vratila se iz uobičajene nedjeljne kupovine sa nečim veoma vrijedim i rijetkim. našla je jaje koje će se sjutra naći na aukciji, a prediviđanja su da će postignuti cijenu od 80 funti (oko 90 eura).

Među namirnicama je bilo i pakovanje od 15 jaja, koje je kupila, a unutra je pronašla jaje sferičnog oblika, što je izuzetno rijetko.

Ovo neobično jaje, kupljeno u lokalnom marketu Asda, će biti ponuđeno na aukciji, a slična okrugla jaja ranije su dostizala cijenu do čak 480 funti.

Najnoviji primjerak mogao bi da postigne cijenu od 80 funti, procjenjuju iz aukcijske kuće.

Iznenađena otkrićem poslije raspakivanja kupljenih namirnica, žena se obratila aukcijskoj kući "Tomson Rodik Kalan" koja je pristala da ga stavi na aukciju već 8. avgusta.

Predstavnik te aukcijske kuće Dejvid Miler rekao je da su šanse da se nađe jaje ovakvog oblika "jedan prema milijardu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније