Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

05. 08. 2024. 13:23 >> 13:24
Čitaj mi:

LAKO GUBE ŽIVCE

Ovi horoskopski znakovi su najgori vozači

Horoskopski znakovi mogu nam puno toga reći o našim vještinama i osobinama, pa tako i kakav je neko kao vozač. Prema karakteristikama koje znakovi posjeduju, astrologija tvrdi da one mogu pokazati kakav je ko u saobraćaju.


Kako piše Pinkvilla, a prenosi Index.hr, ova tri horoskopska znaka su najgori vozači.

Ovan
Ovan je vozač koji voli brzo voziti. Veoma je impulsivan i tvrdoglav pa ga je najbolje ne smetati tokom vožnje. Ovan voli da ima potpunu kontrolu nad cestom, ali uvijek će izgubiti živce ako mu nešto spriječi planove, poput gužve ili prometne nesreće.

Strijelac
Kao još jedan impulsivan vozač, Strijelac nikada ne može pogoditi prava skretanja. Takođe nikako ne može paralelno parkirati niti polako skretati. Veoma je nestrpljiv kao vozač, ali i kao putnik tokom putovanja.

Rak
Nešto suprotno od Ovna i Strijelca, Rak je spor vozač koji voli da bude izuzetno oprezan dok je na putu. Vjerovatno će mu trebati vječnost da stigne do odredišta, a to može postati prilično naporno za suvozače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније