Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Klix.ba ]

20. 07. 2024. 17:52 >> 17:55
1

ne želi imati kontakt s njim

Ćerka Bred Pita preko novina se odrekla oca

Ćerka glumaca Breda Pita (60) i Anđeline Džoli, Šajlo Džoli Pit, prije dva mjeseca podnijela je zahtjev za to da se 'Pit' makne iz njenog prezimena, a sada je napravila i korak dalje. Sada je to uradila i preko novina.

Šajlo je nedavno u Los Anđeles Timesu objavila da je podnijela zahtjev za promjenu imena u jednostavno "Šajlo Džoli".

Prema kalifornijskom zakonu, prije nego što sudija može odobriti zahtjev za promjenu imena, moraju imati pravne formulare objavljene u novinama na mjesec dana. Nakon objavljivanja, zahtjev će se pojaviti u dijelu sa pravnim obavijestima u novinama.

Njenim stopama krenula je i druga ćerka bivših supružnika, Vivienne, koja je odlučila da ne želi imati nikakav odnos s ocem. Na plakatu za predstavu "The Outsiders" je umjesto Vivienne Džoli Pit, kako se godinama predstavljala, pisalo Vivienne Džoli. Nije još poznato je li službeno promijenila prezime.

Prije nekoliko mjeseci se i njihova najstarija kći Zahara predstavila samo s majčinim prezimenom, a njihov sin Medoks navodno ne koristi prezime Pit u dokumentima koji nisu službeni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније