Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Politika ]

17. 07. 2024. 12:05 >> 12:05
Čitaj mi:

KOMENTARI PODIJELJENI

Šeron Stoun ponovo u sceni iz „Niskih strasti”

Holivudska zvijezda Šeron Stoun je svojoj publici ponovo predstavila eksploziju iz prošlosti! U nostalgičnom povratku, uvijek zadivljujuća glumica odlučila je da se vrati u jedan od svojih najpoznatijih trenutaka iz erotskog trilera „Niske strasti” (Basic Instinct) iz 1992. godine. Prije nekoliko dana, 66-godišnja zvijezda se oglasila na Instagramu da bi ponovo stvorila legendarnu pozu prekrštenih nogu koja je publiku očarala prije nekoliko decenija.

 

Sa natpisom, „ BASICALLY ….YOURS “, aludirajući na naslov filma, ona je podsjetila sve na film koji je učvrstio njen status holivudske legende.

U hit filmu koji je režirao Pol Verhoven, Šeron je nosila netaknutu potpuno bijelu odjeću za kultnu scenu. Međutim, za svoje ažuriranje na društvenim mrežama, odlučila se za smjelu promjenu, obukavši jarko crveni komplet donjeg veša. 

Ovo aludiranje je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama. „

„Da, vruće…!“ , komentarisala je bivša manekenka Paulina Poriškova.

„Više od veličanstvenog i iznutra i spolja“, rekao je jedan obožavalac.

„Tako kul i tako vjerna sebi! Bez filtera - i dalje tako dobro izgleda ova žena. Žene podržimo jedna drugu! Hajde da radimo ono što želimo da radimo bez osuđivanja“, rekao je jedan od komentatora, dok je drugi napisao: „Još uvijek si moja slavna simpatija”.

Drugi su, međutim, bili oštriji sa svojim mišljenjima, a jedan je rekao: „Sjeti se svojih godina i obuci se. Ovo nije vruće, ovo je grubo zlostavljanje starijih”.

„Ne moraš to da radiš, Šeron. Ne dozvolite da vas ’omalovažavaju’. Nastavite da pričate, ali sa boljim kostimom“, stoji u jednom komentaru.

„Hajde…“, rekao je drugi. „Nemoj se ovako sramotiti. Bolje je da sačuvaš svoje dostojanstvo”.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније