Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

21. 06. 2024. 07:57 >> 07:57
1
Čitaj mi:

PREPORUKE

Pravilo 7-7-7 za srećan brak

Kažu da je povjerenje temelj svakog skladnog odnosa, veze ili braka. Aktivno slušanje partnera i iskreno izražavanje osjećanja, zajednički hobiji i interesi, kao i podrška jedno drugom u svim situacijama, mogu da ojačaju svaki odnos.

 


Da biste održali srećan i skladan brak, međutim, ne treba da zaboravite ni na romantične gestove. Iznenadite svog partnera poklonima, ljubaznošću i pažnjom.

Pravilo 7-7-7 je jednostavan, ali moćan koncept za održavanje srećnog i zdravog braka. Evo kako funkcioniše:


Svakih sedam dana
Par bi trebalo da izađe na mini dejt, bez obzira na to koliko taj izlazak bio jednostavan ili jeftin. Bitno je samo da se par izdvoji od drugih osoba iz svoje okoline i provede kvalitetno vrijeme zajedno. To može da bude šetnja parkom, večera u omiljenom restoranu ili odlazak u bioskop.

Svakih sedam nedjelja
Par bi trebalo da odvoji vrijeme od 24 sata i da se posvete isključivo jedno drugome. To može da bude avantura u obližnje izletište, putovanje u nepoznato ili jednostavno dan proveden u istraživanju gradskih atrakcija.

Svakih sedam mjeseci

Mini odmor bez djece! Svaki par bi trebalo da napravi plan i otputuje negdje, daleko od svakodnevnih obaveza i stresa. To može da bude neka egzotična destinacija, romantični vikend u planinama ili čak samo opuštanje u nekom spa centru. Važno je da se dvoje koji su u vezi ili braku ponovno povežu kao partneri, a ne samo kao roditelji koji jedino razgovaraju o djeci.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније