Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

13. 06. 2024. 08:31 >> 08:32
Čitaj mi:

popularna pjevačica

Dženifer Lopez progovorila o odrastanju i strepnjama koje su je pratile

Popularna Džej Lo progovorila je o odrastanju, ljubavi i svojim dubokim strahovima koji su je pratili kroz život.

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez podijelila je brojne detalje iz svog privatnog života.

Naime, uveliko se spekuliše da se Dženifer Lopez Ben aflek razvode, a prije nego što je latino ljepotica stupila u brak sa glumcem sa kojim je bila vjerena još prije 20 godina, Dženifer je bila u strahu da će ostati sama.

Džej Lo je odrastala u velikoj porodici koja nije bila imućna, te je uvijek neko bio u kući, pa joj je zbog toga bilo potrebno mnogo vremena kako bi naučila da živi sama i da sama sebi bude najbolji prijatelj.

„Danas puno bolje funkcišem, no trebalo mi je puno posla da dođem do ovoga. Treba puno rada da promijeniš nešto na sebi, svoje navike, a upravo se o tome radi u mom filmu – mijenjanju navika“, zaključila je Lopez u šou programu „The Kelly Clarkson Show“, prenosi „Index.hr„.

Podsjetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek započeli su vezu 2002. godine, a vjerili su se kasnije u toku godine. Međutim, par se razišao 2004. godine nakon što su godinu prije toga odložili vjenčanje. Nakon godina razdvojenosti Lopez i Aflek konačno su se ponovno spojili 2021. i vjenčali 2022. godine.

„Nisam mogla da vjerujem, a mislim da nije ni on. To nismo planirali. Stvarno smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, bilo je to gotovo trenutno i jednostavno smo znali“, rekla je prethodno Dženifer Lopez o braku sa svojim sadašnjim suprugom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније