Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

12. 06. 2024. 11:33 >> 11:33
Čitaj mi:

ZBOG STOMAČNIH PROBLEMA

Opra Vinfri hitno hospitalizovana

Opra Vinfri hitno je hospitalizovana zbog stomačnih problema samo nekoliko mjeseci nakon što je priznala da koristi Ozempic, piše Daily Mail.

 

Vjeruje se da je dobila stomačni virus.

- Dehidrirala je, imala je intravenoznu injekciju, to je vrlo ozbiljna stvar - ispričala je njena prijateljica.

Opra je nedavno dospjela na naslovnice svjetskih medija zbog dokumentarca o ljudima koji koriste lijekove za mršavljenje.

- To je vrlo lična tema za mene i za stotine miliona ljudi koji se širom svijeta bore s težinom i gojaznošću - rekla je tada Opra.

Tokom decenija Opra nije štedjela svoje fanove detaljima o gubitku kilograma. Prošle godine kružile su glasine da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je u međuvremenu postao holivudski hit među onima koji žele da smršaju.

Kako su nagađanja rasla, Opra je u decembru priznala da je posustala i da je spomenuti lijek počela da koristi kako bi smanjila kilograme i dostigla figuru koju želi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније