Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

29. 05. 2024. 12:37 >> 12:37
Čitaj mi:

SVJETSKI PRVAK U TEŠKOJ KATEGORIJI

Majku Tajsonu pružena hitna pomoć tokom leta

Majk Tajson (51) pretrpio je zdravstvene probleme tokom leta, a u pomoć su mu priskočili i ljekari.



Kako je doznaje EW, američki bokser i bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji nedavno je doživio vrlo neugodno iskustvo na letu iz Majamija za Los Anđeles. Naime, poznatom je sportisti Majku Tajsonu tokom leta pružena hitna medicinska pomoć, no sada se dobro oporavlja.

Tokom nedjeljnog leta iz Majamija Tajson je dobio upalu čira, zbog čega je dobio tešku mučninu i vrtoglavicu.

“Srećom, g. Tajsonu je odlično. Dobio je mučninu i vrtoglavicu zbog čira koji se pojavio 30 minuta prije slijetanja. Zahvalan je medicinskom osoblju koje je bilo tamo da mu pomogne”, rekli su Tajsonovi predstavnici.

U javnosti su se pojavile optužbe da je Tajsonov zdravstveni incident odgodio proces iskrcavanja, ali i da je bio razlog dvosatnog kašnjenja aviona pri polijetanju. Međutim, njegovi su predstavnici demantovali glasine objasnivši da je do kašnjenja došlo zbog problema s klima uređajem u avionu.

Iako je njegova zadnja odobrena borba bila u julu 2005, Tajson će se 20. juna vratiti u ring po prvi put u gotovo 20 godina kako bi se borio protiv Jakea Paula, piše tportal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније