Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

17. 04. 2024. 13:09 >> 13:09
2
Čitaj mi:

VOJVOTKINJA OD SASEKSA

Megan Markl predstavila je prvi proizvod svog brenda - Džem od jagode

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (42) ovih dana lansirala je prvi proizvod u svojoj firmi  American Riviera Orchard, a to je – džem od jagode. Supruga princa Harija (39) svoj prvi proizvod promoviše preko influenserica. Njima 50 poslala je staklenke džema. Proizvodom su se na društvenim mrežama pohvalile modna dizajnerka Tracy Robbins i argentinska socijalistkinja Delfina Blaquier. Objavile su fotografije džema i zahvalile Megan na poklonu.



“Hvala na ukusnoj košari! Apsolutno mi se sviđa džem i sigurno ga s nikim neću podijeliti. Hvala M”, poručila je influenserica Tracy uz fotografiju džema.

“Džem od jagode me čini srećnom. Volim tvoj džem”, napisala je Delfina.

Kako pišu strani mediji, Meganin brend American Riviera Orchard imaće proizvode za kuću, vrt, hranu i uopšte životni stil. Navodno će prodavati posuđe, pribor za jelo, punjače, ukrase za salvete i slično. Osim toga, prodavaće tiskana i online izdanja kuvarica i knjiga recepata. Iako još treba potvrditi hoće li se izdavati kuvarica, potvrđeno je od Netflixa da se priprema njezin kulinarski show. Još nije poznato hoće li se brend American Riviera Orchard raširiti izvan granica SAD-a, prenosi Jutarnji.

Ipak, ovo nije prvi put da je Megan na čelu lifestyle brenda. Prije nego što se vjenčala s princem, vodila je vlastiti blog koji je pokrenula 2014. i zvao se „The Tig”, po njezinom omiljenom crnom vinu, rijekom i skupom Tignanellu.

Na svom blogu je pisala o privatnom životu – odnosu s porodicom i prijateljima, ali i o glumačkoj karijeri. Na blogu je zarađivala oko 80.000 dolara godišnje. Blog je ugasila nakon što je upoznala princa Harija.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније