Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

27. 03. 2024. 14:37 >> 14:37
Čitaj mi:

USKORO

U planu novi “Pirati sa Kariba”

Producent Džeri Brukhajmer potvrdio je da se uveliko planira ponovno pokretanje “Pirata sa “Kariba”.


Brukhajmer je uporedio snimanje sljedećeg filma sa trikvelom “Top gana”. Za razliku od blokbastera sa Tomom Kruzom, gledaoci, obećao je producent, neće morati dugo da čekaju još jednu avanturu “Pirata”.

“Film “Top gan” ima ikonu, sjajnog glumca. Ali, u koliko filmova će on glumiti prije nego što se pozabavi trikvelom, to ne mogu da kažem. A mi ćemo ponovo pokrenuti “Pirate” i to će biti lakše učiniti jer nema potrebe da čekate određene glumce”, rekao je Brukhajmer u intervjuu za portal ComicBook.com.

Da li će se Džoni Dep pojaviti u novom nastavku serijala, producent nije precizirao ali su mediji ranije pisali da je o Diznijev studio zainteresovan za povratak glumca u ulogu Džeka Sparova. Paralelno, studio razvija i žensku verziju “Pirata” za koju su, u različitim periodima, vezivali imena Margo Robi i Ajo Edebiri.

Prvi “Pirati sa Kariba” debitovali su 2003. godine. Ukupno je objavljeno pet filmova koji su na blagajnama širom svijeta zaradili 4, 5 milijardi dolara.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније