Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

08. 11. 2023. 10:32 >> 10:32
1

IZBOR MAGAZINA "PEOPLE"

Patrik Dempsi najseksipilniji muškarac u 2023.

Magazin "People" proglasio je glumca Patrika Dempsija za najseksepilnijeg muškarca godine.

Prošle su skoro dvije decenije otkako se Patrik Dempsi pojavio na malim ekranima kao neurohirurg Derek "Mekdrimi" Šepard u ABC-jevoj seriji "Grey’s Anatomy". Njegov status srcelomca traje već dugo, pa je tokom godina nebrojeno puta krasio stranice ovog izdanja. Sada kući nosi krunu, laksakvu titulu najseksipilnijeg muškarca.

"Drago mi je da se to dešava u ovom trenutku mog života. Lepo je imati ovo priznanje. Bio sam potpuno šokiran, a onda sam počeo da se smijem, kao, ovo je šala, zar ne", kazao je smijući se ovaj 57-godišnji glumac.

"Potpuno sam zaboravio na to i nikada nisam ni pomišljao da budem u ovoj poziciji. Dakle, moj ego je dobar", dodao je Dempsi.

Dempsi uživa u ulozi porodičnog čovjeka. Sa suprugom Džilijan (57), šminkerkom i osnivačem sopstvene linije ljepote ima troje djece: Talulu, 21, i 16-godišnje blizanace Salivana i Darbija.
Glumac je poznat i po svojoj strasti i sklonosti ka vožnja trkačkih automobila.

U decembru će pokazati svoje trkačke vještine u biografskom filmu "Ferrari" u režiji Majkla Mana, igrajući italijanskog vozača Pjera Tarufija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније