Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

K. J. [ N1 ]

04. 04. 2023. 19:29 >> 19:37

NESREĆA NA ALPIMA

Pijani skijaš poginuo nakon divljanja po žičari

Francuz je poginuo u Alpima nakon što je ove subote pao kroz prozor žičare.

Francuski tužioci i operater žičare potvrdili su da se smrtni slučaj dogodio tako što je muškarac pod uticajem alkohola divljao po žičari koja se kretala.

"Nesreća se dogodila dok su se dvojica muškaraca, starosti od 29 i 23 godine, spuštala niz planinu u odmaralištu Deux Alpes u Francuskoj. Muškarci su divljali u žičari kad je 29-godišnjak probio zaštitu od pleksiglasa i pao s visine od 40 metara", rekao je lokalni tužilac Eric Vaillant u nedelju, prenosi Dnevnik.hr.

Lokalna radijska stanica Frans Blu izvijestila je da je muškarac pao na oznaku staze i nabio se na kolac, piše Daily Mail.

Prema lokalnim medijima, muškarci su se snimali kada se žrtva, koja je imala više od 100 kilograma, udarila o rub žičare.

Fabris Bute, direktor odmarališta Deux Alpes, naglasio je da su žičare napravljene da prime čak 20 osoba.

“Ako dođe do pomaka uzrokovanog naglim kočenjem ili nečim drugim, dizajnirani su da se odupru udarcima. Ovu glupu nesreću prouzrokovalo je njegovo zalijetanje na pleksiglas”, kazao je on.

Direktor je odbacio bilo kakvu odgovornost za nesreću. Skijašku žičaru pregledaće policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније