Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

21. 03. 2023. 08:22 >> 08:22

OKO 250 MILIONA FUNTI

Vila u centru Londona trenutno najskuplja na tržištu nekretnina

Očekuje se da će vila smještena na četiri hektara Ridžens parka u Londonu dostići cijenu od 250 miliona funti (oko 300 miliona dolara) i postati najskuplja do sada prodata nekretnina u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Vila Holm izgrađena 1818. godine u Ridžens parku dospjela je na tržište kao zalog za ogroman kredit koji su podigli vlasnici iz Saudijske Arabije.

Vila je stavljena u ruke stečajnih upravnika koji su pokrenuli prodaju, a smatra se da će biti kuća koja je u dosadašnjoj istoriji Londona dostigla najvišu cijenu, piše Fajnenšal tajms.

Vila Holm, smještena na četiri hetara Ridžens parka u centru Londona, već je privukla pažnju izuzetno bogatih kupaca, a agenti zaduženi za prodaju ove nepokretnosti očekuju da će cijena biti oko 300 milona dolara.

To bi nadmašilo cijenu prethodno najskuplje kuće u Londonu, vile vrijedne 210 miliona funti sa pogledom na Hajd park, koju je kupio osnivač „Evergranda“, jedan od najbogatijih Kineza, Hju Ka Jan.

Prodaja vile i neobične okolnosti oko nje pružaju rijetku priliku da se zaviri u poslovanje bogatih stranih investitora na londonskom tržištu nekretnina – u transakcije koje su najčešće obavijene velom tajne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније