Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Т.Г. [ N1 ]

25. 02. 2023. 21:40 >> 21:30
1

DETRDžENT ILI OMEKŠIVAČ?

Evo čemu služi treći odjeljak u posudi za prašak na veš mašini

Svaka veš mašina ima posudu u koju stavljamo detardžent za pranje i omekšivač. Posuda se obično nalazi na gornjoj lijevoj strani mašine i ima tri odjeljka. Pitanje je znate li za šta svaki od ta tri odjeljka služi?

Odjeljci su označeni simobolima 1, 2 i cvijetom ili slovima L i R. Cvijet ili slovo R nalaze se na odjeljku u koji stavljamo omekšivač. Simboli 1 i 2 i slovo L nalaze se na odjeljcima u koje stavljamo sredstvo za pranje rublja, piše Zadovoljna.hr.

A kada punimo koji odjeljak? Nakon kupovine mašine za veš važno je da dobro pročitati uputstvo u kojima je sve detaljno objašnjeno.

Ipak, za sve one koji bi odmah sad da dobiju odgovor na pitanje kada se puni koji odjeljak (ili potvrdili svoje znanje) donosimo ga u nastavku.

Najčešće prilikom pranja rublja koristimo dva odjeljka, onaj sa simbolom 1 i sa cvijetom. U te odjeljke stavljamo prašak ili tečni detardžent i omekšivač.

Treći odjeljak označen simbolom 2 puni se kada koristimo program koji uključuje i pretpranje, koji se koristi za čišćenje jako isprljane odjeće.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније