Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Č.J. [ RTS ]

05. 08. 2022. 13:59 >> 13:57

FUDBALER MALMEA

Popustio svoju svadbu zbog utakmice, mijenjao ga brat

Novi napadač fudbalskog kluba "Malme" Mohamed Buja Turej propustio je sopstveno vjenčanje kako bi debitovao za švedski klub na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv "Didelanža", prenijeli su švedski mediji.

Saigrač je otkrio da ga je na vjenčanju predstavljao rođeni brat i da je ceremonija obavljena bez njega.

"Moj brat me zastupao na vjenčanju. Vjenčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nijesam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije", izjavio je Turej, a prenijeli švedski mediji.

Fudbaler iz Sijera Leona na društvenim mrežama objavio je slike sa vjenčanja, a objasnio je da su one nastale ranije.

"Slikali smo se unaprijed. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nijesam. Na samom vjenčanju mijenjao me je brat, dok će supruga živjeti ovdje sa mnom. Kad je riječ o medenom mjesecu, prvo moramo da budemo prvaci", rekao je napadač "Malmea".

Mohamed Buja Turej ovog ljeta stigao je u "Malme" iz kineskog "Henana", a na utakmici protiv "Didelanža" na teren je ušao s klupe i odigrao desetak minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније