Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

klix.ba [ R.B. ]

05. 12. 2021. 23:53   >>  23:54

JEDNOSTAVAN TRIK

Kako se lako riješiti duvanskog dima u domu

U Facebook grupi koju vodi britanski stručnjak za čišćenje "Mrs Hinch" pojavilo se pitanje - kako se u domu riješiti neprijatnog mirisa od cigareta, a savjet s lukom privukao je mnogo pažnje. Sve što treba da uradite jeste da presječete nekoliko glavica luka na pola i svaku polovinu da stavite u jednu prostoriju.

Iako možda ne zvuči primamljivo, luk će upiti sve mirise koji se šire prostorijom. Nakon nekoliko dana osvježite prostor mirisom u spreju ili osvježivačem vazduha, prenosi 24 sata.

Osim trika s lukom, pratioci su komentarisali i dali sami predloge kao što je dubinsko čišćenje, šećerni sapun…

"Dobro očistite sve i pustite dovoljno svježeg vazduha", glasio je jedan komentar.

"Ako je dim ušao u tepihe ili prekrivače onda ćete se mirisa teško riješiti i bolje da probate sa dubinskim pranjem ili jednostavno zamijenite".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније