Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

19. 03. 2021. 23:34 >> 23:35

SA 6,6 MILIJARDI DOLARA

Kanje Vest najbogatiji Afroamerikanac na svijetu

Reper i preduzetnik Kanje Vest (43) povećao je vrijednost svog bogatstva na 6,6 milijardi dolara, prenose američki mediji.

Prema najnovijim informacijama, Kanje je postao najbogatiji Afroamerikanac na svijetu, te je materijalno prestigao Opru Vinfri i njenih 3,5 milijardi dolara, Majkla Džordana sa 2,2 milijarde dolara i Roberta Džejmsa Smita koji posjeduje 6,5 milijardi dolara.

Prošle godine u ovo vrijeme, reper je probio magičnu granicu od milijardu dolara, da bi je nedavno povećao na mnogo viši nivo, prenosi Nova.rs.

Veliki poslovni potezi koje je ostvario sa svojom robnom markom “Yeezy” proteklih godina, najviše su uticali na rast njegovog bogatstva.

Nedavni ugovor “Yeezy” s “Gapom” i “Adidasom” podigli su vrijednost njegovog bogatstva za 4,7 milijardi dolara. Kako je Kanje jedini vlasnik, taj iznos se dodaje njegovoj neto vrijednosti koja iznosi 1,9 milijardi dolara.

Nakon kraha braka sa Kim Kardašijan, reper se ozbiljno posvetio brojnim biznisima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније