Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ R.B. ]

05. 03. 2024. 18:38 >> 18:40
1
Čitaj mi:

SATIMA BILI VAN FUKCIJE

Fejsbuk, Instagram i Mesindžer ponovo rade

Društvene mreže Fejsbuk i Instagram, kao i aplikacije Mesindžer i Treds, ponovo rade. Uzrok je, kako su prenijeli svjetski mediji, vjerovatno veliki prekid rada servera u matičnoj američkoj kompaniji Meta.

"Svjesni smo da ljudi imaju problema s pristupom našim uslugama. Sada radimo na tome", napisao je ranije portparol Mete Endi Stoun u objavi na društvenoj mreži X.

Korisnici nijesu mogli da učitavaju aplikacije ili veb-lokacije na uobičajeni način.

Na Fejsbuku su korisnici bili odjavljeni i nijesu mogli da se uključe, dok Instagram uopšte nije radio.

Veb-sajt za praćenje stanja on-lajn usluga "Down Detector" je još u četvrtak pokazao velike prekide rada Instagrama, Fejsbuka i Mesindžera. Problemi su tada bili uočeni širom svijeta, što ukazuje da bi prekid mogao biti globalan.

Na stranici „Downdetector“, koji prati rad aplikacija širom svijeta, mogao se vidjeti veliki broj prijava korisnika koji trenutno imaju problem sa prijavom na Fejsbuk.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније