Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj.

04. 09. 2024. 22:09 >> 22:09

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA

Milena Đurđić na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala

Crnogorska modna kreatorka Milena Đurđić jedina je iz naše zemlje dobila priliku da prošeta crvenim tepihom na Venecijanskom filmskom festivalu.

Đurđić se našla među filmskim gigantima, velikim producentima, rediteljima, ljudima iz svjetskog džet seta.

Prije nego što je sinoć stala na crveni tepih, za RTCG je kazala da se nada da će sa svojim timom prezentovati Crnu Goru na najljepši mogući način.

"Cijeli dan smo na probi. Petar Raičević je bio zadužen za body art na leđima. Uglavnom, sve je urađeno veoma simbolično", saopštila je Đurđić.

Naglasila je da se pored događaja kojima prisustvuje, najviše raduje kontaktima.

"Kad kažemo da je neko ambasador Crne Gore, ja zaista želim da kažem skromno, da vjerujem da ja to jesam na neki način i ambasadori služe za to, ne samo da promovišu Crnu Goru, već da joj donesu neke određene benefite, neke dobre priče. Kad to kažem, zaista mislim da upravo pravimo dobre linkove i zašto da ne, neke nove dobre polazne tačke u Crnoj Gori, da li u svijetu filma, modne industrije, kako god. Nadam se da će ovo biti veoma uspješno", kazala je Đurđić.

Pogledajte izjavu Milene Đurđić u emisiji Dnevna soba prije izlaska na crveni tepih. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније