Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

B.Bu. [ RTS ]

20. 06. 2024. 13:10 >> 13:09
Čitaj mi:

INSPIRISANA IDEJOM MIRA

U sjedištu Uneska „Luj Viton“ otvorio Parisku nedjelju mode

Modna kuća „Luj Viton“ organizovala je modnu reviju u sjedištu Uneska u Parizu. Revija je inspirisana ljudskom ljepotom i ljepotom ljudske kože.

 

Revijom „Luj Vitona“, otvorena je i Nedjelja mode u glavnom gradu Francuske.

Modeli su nosili odjeću u svim nijansama ljudske kože. Manekeni su šetali  oko ogromnog globusa na travi išaranoj prepoznljivim simbolima kuće „Luj Viton“.

„Ovo je omaž ljudskim bićima. Najviše smo koristili smeđu boju, u rasponu od najtamnije do najsvjetlije nijanse, potom do bež, pa onda malo sivkaste i na kraju do bijele", rekao je kreativni direktor kompanije za liniju muške odjeće Farel Vilijams.

Govoreći o krizi i sukobima koji bijesne širom svijeta Vilijams je podsjetio da se ispred zgrade Uneska u Parizu jedne pored drugih vijore zastave svih zemalja svijeta, pa i onih koje su u sukobu.Kako je naglasio, ova specifična revija predstavlja ideju mira na poetski način.

Muziku, koja je pratila reviju u izvođenju orkestra i hora, takođe je producirao Vilijams.

Događaju je prisustvovalo oko 1.500 zvanica, a među njima su bili i NBA košarkaš Viktor Vembanjama, glumac Majkl Fasbender i pop zvijezda Džekson Veng.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније