Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M. [ N1 ]

09. 06. 2024. 21:55 >> 21:57
Čitaj mi:

IZNIJELA DETALJE

Kraljica Kamila govorila o suprugovom zdravlju, otkrila šta je ljuti

Britanska kraljica Kamila govorila je o zdravlju svog supruga, kralja Čarlsa III, kome je ranije ove godine dijagnostikovan rak. Otkrila je i šta je ljuti.

Kraljica Kamila je u subotu prisustvovala događaju koji je promovisao čitanje u palati Hempton Kort. Ovom prilikom je govorila o svom suprugu, britanskom kralju Čarlsu III. 

Ona je u razgovoru sa poznatim piscem Li Čajldom rekla da je kralj dobro, ali da se ne odmara i da se ne pridržava savjeta. Pisac je odgovorio da misli da se kralj ponaša „kao tipičan muž“, prenosi Skaj njuz.

Ovaj 75-godišnji kralj nedavno se vratio kraljevskim dužnostima nakon što je Bakingemska palata početkom februara objavila da mu je dijagnostikovan rak dok je bio na liječenju zbog uvećane prostate. Nisu otkrili detalje o vrsti raka ili stadijumu bolesti.

Inače, ova godina je veoma teška za britansku kraljevsku porodicu. Ne samo kralj ima zdravstvenih problema, već i princeza od Velsa, buduća kraljica, kojoj je takođe dijagnostikovan rak poslije operacije abdomena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније