Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

A.A. [ cdm.me ]

24. 12. 2023. 18:30 >> 18:32
1
Čitaj mi:

ANDREA NIKOLIĆ

"Crnu Goru sam predstavljala dostojanstveno"

Podgoričanka Andrea Nikolić, koja je na tek završenom svjetskom takmičenju za izbor mis turizma osvojila titulu prve pratilje, kaže da joj je čast što je do priznanja došla predstavljajući domovinu.

 “Put je bio naporan, ali sa ponosom mogu reći da sam dala sve od sebe da predstavim Crnu Goru dostojanstveno, s ponosom odražavajući vrijednosti i kulturu moje zemlje”, napisala je Nikolić na Instagramu nakon velikog uspjeha.

 

Finalistkinja crnogorskog izbora za mis i zvanično – mis turizma Crne Gore poručila je iz daleke Kine da ovo iskustvo nije bilo samo takmičenje, već i prilika za razmjenu kultura i stvaranje trajnih veza s ljudima iz cijelog svijeta.

“Srećna sam što će sada ljudi širom svijeta čuti za Crnu Goru i moći da otkriju njenu ljepotu, bogatu istoriju i nasljeđe koje nosim s ponosom. Titula donosi ne samo radost i zadovoljstvo, već i odgovornost da nastavim da promovišem pozitivan uticaj svoje zemlje širom svijeta”, dodala je Nikolić.

Agencija “Miss Monte”, sa zvaničnom licencom za održavanje izbora za mis Crne Gore, a čija je vlasnica Vesna Jugović, ponosna je na uspjeh mlade Podgoričanke Andree Nikolić, saopšteno je iz tabora agencije.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније