Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

11. 11. 2022. 14:34 >> 14:33
2

U VIJETNAMU

Andrijana Delibašić predstavlja Crnu Goru na izboru za Miss turizma 2022.

Andrijana Delibašić predstavljaće Crnu Goru na takmičenju "Miss Tourism World", kazali su iz organizacije Miss Montenegro. Ona je ponovo izabrana nakon što je prošle godine proglašena za Miss Crne Gore.

Takmičenje će, kako su kazali, trajati 20 dana a finale će se održati u gradu Hanoi u Vijetnamu, početkom decembra. To će biti 31. takmičenje po redu.

"Ovo je zahtjevno takmičenje ali Andrijana tvrdi da je spremna da odgovori izazovu. Manifestaciju će pratiti milioni gledalaca širom svijeta", navodi se u saopštenju.

Andrijana ima 23 godine, diplomirani je pravnik i govori 3 strana jezika.

Pored svog posla trenutno je i aktivan član dvije humanitarne organizacije.

Do sada nas je predstavljala na takmičenjima The Miss Globe 2020, Miss Aura 2021. i Miss Earth 2021.

"Kazala je da je za nju zadovoljstvo predstavljanje Crne Gore i naše kulture u svijetu i da je ponosna što je dobar ambasador svoje zemlje. Tvrdi da iako je predstavnica ljepote, za nju to nije pojam koji definiše spoljašnjost, već unutrašnjost, jer nijedna ljepota ne sjaji jače od one dobrog srca. S obrzirom da je na svom prvom svjetskom takmičenju imala odličan plasman nada se da će tako biti i ovog puta te da će Crnoj Gori donijeti lentu", navode iz organizacije Miss Montenegro.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније