Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj. [ Klix ]

11. 05. 2022. 11:24 >> 11:25
1

LIMITIRANA KOLEKCIJA

Balensijaga prodaje uništene patike za 625 dolara

Balensijaginu limitiranu kolekciju čine gotovo potpuno uništene patike, koje se prodaju po cijeni od 625 dolara.

Kolekcija se zove "Paris Sneaker", a dizajneri su rekli da im je cilj bio "da kreiraju patike koje će se moći da se nose cijeli život". Očekivano, brojni korisnici društvenih mreža su zgroženi "novim" dizajnom.

Juče su počele da se prodaju Balensijaginoj web stranici. Zasad ih mogu nabaviti samo kupci iz Evrope. Oni koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama i Japanu će ih moći da kupe od 16, odnosno 23. maja.

"Ovo zapravo vrijeđa ljude koji su siromašni. Nije mi jasno zašto luksuzni brendovi uporno promovišu ovakav dizajn", napisao je jedan korisnik Tvitera.

"Ovo su najgore patike koje sam danas vidio. Mora da se Balensijaga šali", dodao je drugi.

"Ovakve patike mogu pronaći u kontejneru i neću morati izdvojiti vrtoglavu cifru", takođe je jedan od komentara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније