Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ b92 ]

22. 10. 2024. 08:35 >> 08:35
Čitaj mi:

UPOZORAVAO VEĆ DESET GODINA

Reper 50 Cent o Didiju: Izgledalo je kao da radim neke nečuvene stvari, ali...

Reper 50 Cent priznao je zašto je javno napadao Šona Didija Kombsa u posljednjih nekoliko godina, posebno nakon što je uhapšen.

 

 

50 Cent i Didi već dugo nisu u dobrim odnosima, a nedavno je reper progovorio o optužbama na račun ozloglašenog muzičkog mogula koji je trenutno u pritvoru.

"Vidite, izgleda da radim neke izuzetno nečuvene stvari, ali nije tako. Zapravo govorim ono što sam govorio posljednjih deset godina. Sada postaje sve intenzivnije kada je riječ o Didiju i novostima, ali bez obzira na to, uvijek kažem: 'To je moja perspektiva jer sam sve vrijeme izbjegavao te stvari, jer to nije moj stil'", rekao je 50-godišnjak.

Njihov sukob je postao još intenzivniji otkako je Didi sredinom septembra završio u pritvoru. 50 Cent je nakon Kombsovog hapšenja rekao da je počeo da snima dokumentarac o reperu pod nazivom "Diddy Do It?" (Didi je to uradio?).

Optužbe na račun Didija opisao je kao "uznemiravajuće", i istakao da njegovi postupci ne govore cijelu priču o hip-hopu i njegovoj kulturi.

Takođe je rekao da će sav prihod od filma donirati žrtvama seksualnog nasilja.

Inače, Didija je već nekoliko muškaraca i žena optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, a u pritvoru je završio zbog sumnje za reketiranje, trgovinu ljudima i krivična djela u vezi sa prostitucijom. On je negirao sve optužbe.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније