Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ Blic ]

27. 09. 2024. 10:05 >> 10:05

PJEVAČICA I HITMEJKERKA

Lana del Rej udala se u šatoru za 17 godina starijeg dečka

Pjevačica teška 30 miliona dolara udala se u šatoru pored močvare za svog novog partnera Džeremija Dafrina i to samo 30 dana nakon što su prvi put zajedno primijećeni u javnosti. Ceremonija vjenčanja održana je u mjestu Des Alemands u Luizijani - i to ne slučajno.

 

Lana del Rej i Džeremi Dafrin izgovorili su sudbonosno "da" kraj vode, u istom zalivu gdje 56-godišnji turistički vodič sprovodi svoje popularne obilaske aligatora čamcem po močvari. Slavlje se održalo ni manje, ni više, nego pod šatorom! Ne tako glamurozno vjenčanje, priznaćemo svi, s obzirom da se bogatstvo jedne od najvećih kantautorki svih vremena procjenjuje na više od 30 miliona dolara.

Ona u vjenčanici, on u odijelu
Pjevačicu, koja je 17 godina mlađa od svog novopečenog supruga, do oltara je dopratio njen otac Robert Grant, a kako običaji nalažu - Lana je sve vrijeme nosila bidermajer i, naravno, vjenčanicu, koja, takođe, nije upadala u oči.

Jednostavna bijela haljina sa gornjim dijelom u vidu korseta, naboranim dekolteom i ramenim dijelom, kao i klasična suknja sa žiponom i šlepom koji se vukao po travi, bila je Lanin izbor za ovu svečanu priliku.

Dufren, koji je otac tri kćerke, sa druge strane, za svoje drugo vjenčanje nosio je šik crno odijelo, bijelu košulju i smeđe kožne cipele.

Oboje na fotografijama, koje je eksluzivano dobio "Dejli Mejl" djeluju vrlo srećno i nasmijano, a nesumnjivo su se i lijepo proveli s obzirom na to da nisu mnogo brinuli o detaljima - već isključivo o zajedničkim emocijama i potrebama.

Upoznali se prije pet godina, prvi put zajedno viđeni prije mjesec dana

Lana i njen novi dečko, inače, prvi put su fotografisani na festivalu u Lidsu u Velikoj Britaniji i to kako se drže za ruke, čime su odmah stavili do znanja da svoju ljubav žele da predstave i široj populaciji. Ubrzo nakon toga snimljeni su i u šopingu u Londonu, a potom i na večeri u lokalnom pabu. Upoznali su se još davne 2019. godine na pomenutim turama kroz mjesta obitavanja aligatora, kada su nastale i prve zajedničke fotografije, koje je pjevačica okačila na svoj Fejsbuk profil uz opis: "Džeremi je dozvolio da budem kapetan na brodiću".

Džeremi Dafrin, koji ima jedan propali brak iza sebe, mogao bi od bivše supruge uskoro da dobije i tužbu, a o svemu je navodno pisala jedna od njegovih nasljednica na društvenoj mreži X.

"Ostavio si moju mamu prije nekoliko nedjelja. Da li je ovo razlog? Šta, za ime Boga miloga, radiš, tata?", napisala mu je velikim slovima kćerka u SMS poruci, koju je potom i javno objavila na pomenutoj društvenoj mreži, iako su određeni korisnici izrazili sumnju da je u pitanju verifikovan profil.

Bilo kako bilo, kćerke nisu bile prisutne na vjenčanju i nije poznato u kakvim su odnosima sa pjevačicom i novom maćehom.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније