Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

11. 09. 2024. 12:57 >> 12:57
Čitaj mi:

AMERIČKA ROK LEGENDA

Koja glumica će tumačiti Dženis Džoplin u biografskom filmu o životu pjevačice?

Američka glumica Šejlin Vudli, poznata po ulogama u serijama Nevine laži, Okrug Orindž, Svi vole Rejmonda i filmovima Krive su zvijezde (The Fault in Our Stars), Wild Seas, Ferari, Crazy Hunt, Trilogija Drugačija (The Divergent Series) i drugim, u novom projektu tumačiće američku rok legendu Dženis Džoplin, prenosi Varajeti.

 


Iako se trenutno ne zna kako će se zvati biografski film i ko će u njemu glumiti pored Šejlin, Varajeti prenosi da će dio sredstava za film obezbijediti Kalifornijska filmska komisija, koja će obezbijediti 2,5 miliona dolara za produkciju. Ove godine su od komisije izdvojili milione dolara za pokrivanje određenog dijela troškova desetina projekata, ukupno 39,6 miliona dolara za 18 filmova.

Varajeti dodaje da je godinama bilo pokušaja da se napravi biografski film o pjevačkoj legendi, ali svaki put bezuspješno. Šejlin Vudli će glumiti u biografskom filmu Dženis Džoplin koji je finansiran kalifornijskim poreskim kreditom, piše Index.

Vudli je dobila glavnu ulogu, ali će biti i producent filma
Vudli će imati više uloga u projektu. Osim što će otjelotvoriti pjevačku zvijezdu, ona će imati i ulogu producenta. Varajeti piše da bi prema planu snimanje trebalo da traje 30 dana, uz potencijalne troškove od oko deset miliona dolara. Glumica je dala ovu izjavu nakon što je otkriveno da će glumiti u filmu.

„Kalifornija je imala posebno značenje za Dženis Džoplin. Od stepenica San Franciska do drvenih zidova Sanset Sounda, ova država je postala pozornica na kojoj je istraživala ne samo svijet muzike već i svijet svoje živahne čovječnosti“, komentariše glumica.

Za sada se ne zna kada bi snimanje trebalo da počne, kao ni informacije o premijeri u bioskopima ili na striming servisu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније