Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

10. 09. 2024. 08:25 >> 08:26

ČUVENI BRITANSKI BEND

Album benda Oasis od prije 30 godina opet na vrhu britanske top-liste

"Definitely, Maybe", 30-godišnji album benda Oasis, ponovo je na prvom mjestu britanske top-liste, kako raste uzbuđenje zbog nedavno najavljene ponovne turneje. To je prvi put da je bend zauzeo prvo mjesto u skoro 15 godina.

 


„Definitely, Maybe“ je ove nedjelje na vrhu zvanične liste albuma, saopštila je kompanija Official Charts u petak, nakon „408 odsto povećanja iz nedjelje u nedjelju“, piše Forbs.

Sve to dolazi nakon najave ponovnog okupljanja benda Oasis i izdavanja deluks izdanja za 30. godišnjicu albuma.

Album je takođe bio na vrhu Official Vinyl Albums Chart i Official Record Store Chart, što znači da je bio najpopularniji album u nezavisnim prodavnicama ploča u Ujedinjenom kraljevstvu u protekloj nedjelji.

Povratak na vrh liste dolazi nedjelju dana nakon što su karte za prvu turneju benda u posljednjih 15 godina puštene u prodaju na Tiketmasteru i momentalno rasprodate.

Milioni obožavalaca u Evropi i Sjevernoj Americi pridružili su se virtuelnim redovima i satima čekali priliku da kupe karte, a problemi koji su sa previsokim cijenama preprodaje kasnije iskrsli zahtijevali su intervenciju čak i samog zvaničnog Brisela.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније