Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

16. 08. 2024. 08:27 >> 08:27

AMERIČKA POP ZVIJEZDA

Uzbuđenje zbog koncerta Tejlor Svift u Londonu nadjačalo bezbjednosne strahove

Obožavaoci koji su stigli na koncert Tejlor Svift u Londonu rekli su da im solidarnost sa drugim "sviftijima" pomaže u ublažavanju svih bezbjednosnih briga koje su imali nakon što su njeni koncerti u Beču otkazani prošle nedjelje.


Američka pjevačica se vratila u London na pet nastupa prije nego što se njena rekordna turneja vrati u Sjevernu Ameriku.

„Divno je vidjeti vas na stadionu Vembli u Londonu“, rekla je pred 92.000 fanova na stadionu, prema video snimcima objavljenim na društvenim mrežama.

Njena tri koncerta u Beču otkazana su nakon što su vlasti osujetile planirani napad, ostavljajući 195.000 fanova tužnih, ljutih i u nevjerici.

Neki od njih su brzo kupili karte za londonske koncerte, dostupne unaprijed za oko 690 funti.

Iako je britanska policija saopštila da nema naznaka da bi ono što se dogodilo u Beču moglo da utiče na koncerte na Vembliju, na stadionu su bile vidljive pojačane mjere bezbjednosti.

„Tej-gejting“, praksa okupljanja obožavatelja ispred koncertne dvorane bez ulaznice, kao što su hiljade uradile u Minhenu prošlog mjeseca, neće biti dozvoljena, jer vlasti nastoje da minimiziraju rizike koje je teže kontrolisati van stadiona.

Obožavatelji su morali da prođu kroz detektore metala i bilo im je dozvoljeno da unesu samo jednu malu torbu. Zabranjeni su stakleni i metalni kontejneri, laptopovi i kišobrani.

Sviftova nije javno komentarisala incident u Beču, ali je ranije rekla da je njen najveći strah od rizika sa kojima se njeni fanovi suočavaju nakon bombaškog napada na Mančester arenu u sjevernoj Engleskoj tokom koncerta Arijane Grande i pucnjave u Las Vegasu 2017.

Obožavaoci su putovali po cijelom svijetu da vide turneju Eras, najunosniju u istoriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније