Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

02. 08. 2024. 11:40 >> 11:40

UVRŠTEN U KUĆU SLAVNIH TEKSTOPISACA

Prins posthumno dobio nagradu koju je oduvijek želio

Prins je posthumno uvršten u Kuću slavnih tekstopisca.



Nagradu je primila njegova sestra Šeron Nelson u Target centru u Mineapolisu. Ceremonija se takođe poklopila sa projekcijom njegovog filma “Purpurna kiša” (1984) povodom 40. godišnjice.

“Uvijek ćete pamtiti njegove pjesme. Ovo je nagrada koju je želio više od bilo koje druge u životu, da bude poznat kao veliki tekstopisac”, rekla je Šeron Nelson, prenosi NME.

Prins je drugi umjetnik koji je posthumno uvršten u Kuću slavnih tekstopisaca, nakon što je pokojna Sindi Voker primljena u aprilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније