Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.Lj.

25. 07. 2024. 21:36 >> 21:36

POGLEDAJTE SPOT

Božo Bulatović i Bojan Marović objavili duet

Božo Bulatović i Bojan Marović objavili su duetsku pjesmu-spot “Morača je naše more”.

Božo je autor muzike i teksta, produkcija spota povjerena je MonteSky timu, dok je režija bila u sigurnim rukama Petra Radulovića. Singl je sniman uz pomoć iskusnog producenta Mihaila Radonjića.

“Ova pjesma donosi prepoznatljiv zvuk ova dva muzičara”, piše u saopštenju povodom premijere.

Božu i Bojanu je posebno drago što su u ovom projektu učestvovala i djeca iz hora “Zvjezdice”.

“Dugujemo zahvalnost Ani Klepić koja se sa djecom odazvala pozivu da budu dio projekta. Njihovi glasovi dodatno su obogatili ovu muziku, donoseći svježinu i radost koja će sigurno oduševiti sve slušaoce”, poruka je Boža i Bojana.

Kroz spot se provlači i dječja radost – jer su na plaži rijeke Morače.

“To donosi posebnu toplinu i emotivnost cjelokupnom spotu. Djeca iz hora ‘Zvjezdice’ prisustvom i veselim igrama kroz Staru varoš unose živost i dodatno dočaravaju ljepotu našeg grada. Ovaj projekat su sufinansirali Sekretarijat za kulturu Glavnog grada i PAM”, zaključak je saopštenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније