Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

K. J.

24. 07. 2024. 17:37 >> 19:49
Čitaj mi:

novi bend

Premijera spota „Nema vjetra do sjevera“ grupe Hanibal

Rok sastav Hanibal predstavio je spot za debitantski singl „Nema vjetra do sjevera”.

Ekranizacija numere, koja je već izazvala veliko interesovanje medija i radijske/internet publike u Crnoj Gori i okruženju, djelo je TimeLapse produkcije iz Danilovgrada, odnosno Dragiše Pajovića koji je spot snimio na više lokacija u Podgorici.

"Spot na pravi način vizuelno dočarava nostalgične stihove pjesme o povratku zavičaju i suočavanju s emotivnom prošlošću", saopštili su iz Hanibala.

Bend Hanibal čine basista Slaven Ivanović, pjevačica Kristina Pavićević, gitarista Bećir Koljenović, bubnjar Nikola Zdravković i klavijaturista/autor pjesme Igor Perović.

Sviraju kvalitetnu, melodičnu rok muziku s ambicijom da ovom pravcu vrate komercijalni status.

"Iako su veoma iskusni muzičari njegova pokretačka snaga, Hanibal je mladi bend koji se tek bori za naklonost publike i medija. Zato smo riješili da najprije upoznamo slušaoce s našim prvijencem u audio formi, koji je sjajno isproducirao Dino Mangafić iz Sarajeva, prvi diplomirani kompozitor filmske muzike u toj državi, pa da tek onda krenemo u video promociju - navode iz benda, koji je publici širom Crne Gore poznat i po kvalitetnim klupskim nastupima. Iako tek promovišu prvijenac, Hanibal ne miruje u autorskom smislu. Sljedeći singl je već u fazi produkcije i, prema najavama, trebalo bi da bude rezultat saradnje sa sve popularnijim izvođačima na prostoru Crne Gore", saopštili su iz benda.

Biće fokusirani na intenzivan rad na snimanju singlova, produkciji spotova i organizaciji klupskih nastupa koji će publici ponuditi jedinstveno iskustvo.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније