Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

A.B. [ Portal RTCG ]

15. 07. 2024. 16:13 >> 16:14
Čitaj mi:

OD 21 SAT

Muzičar Fantom nastupa sjutra veče u Podgorici

Koncert Petra Vagnera, poznatijeg kao Fantom održaće se sjutra veče na platou između zgrada Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" i Skupštine grada.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za kulturu, koncert će početi u 21 sat.

"Fantom" je poznat u regionu po pjesmama "Miris Jadrana" i Barbara", kao i originalnim interpretacijama starih jugoslovenskih pjesama. 

Vagner je odrastao u Boru, a ljeta je provodio kod porodice u Baru, gdje počinje da piše prve pjesme i razvija ljubav prema mediteranskoj muzici.

Od srednje škole bavi se muzičkom produkcijom u Beogradu i, tokom godina, sarađuje s nekim od najpoznatijih imena domaće pop scene kao tekstopisac, kompozitor i aranžer.

Krajem 2019. stvara autorsku muziku pod pseudonimom "Fantom", a nakon singla “Barbara” stiče regionalnu popularnost i kreće na jugoslovensku turneju.

Od 2023. godine, Vagner počinje da snima svoje verzije jugoslovenskih pjesama i uz autorski singl “Miris Jadrana” postaje prepoznatljiv širem auditorijumu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније