Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 07. 2024. 09:36 >> 09:36

Rizo Feratović

„Tragovi u pijesku“, spoj ljetnjih ljubavi i najljepših otkucaja srca

Nekadašnji član popularnog sastava D – mol, Rizo Feratović, ovog ljeta publici je predstavio svoju prvu samostalnu numeru. Kompoziciju „ Tragovi u pijesku“, izveo je na prvom regionalnom festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu.

Feratović kaže da su „Tragovi u pijesku“, spoj ljetnjih ljubavi  i najljepših otkucaja srca, duž plaža Crne Gore.

“ Sve što pjevam i radim , činim vođen emocijom i srcem. Siguran sam, da će ova pjesma biti ljetnji hit svih onih koji ovog ljeta budu srcem birali kroz Crnu Goru. Izuzetno sam sretan što sam bio finalista regionalnog festivala koji je održan u Tivtu i zaista je ogroman uspijeh što sam već počeo da dobijam pozive za nastupe u regionu. U tom pravcu će ići i moja karijera u narednom periodu. Neka Vam emocije, budu, tragovi u životu“, poručio je Rizo u izjavi za medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније