Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ Politika ]

09. 07. 2024. 08:47 >> 08:47

ERAS TURNEJA

Širi se histerija oko Tejlor Svift

Histerija oko američke pjevačice Tejlor Svift i njene „Eras” turneje se nastavlja - Njemačka je privremeno preimenovala grad Genzelkirhen u Sviftkirhen.

 

U svijetu pop kulture, rijetko koja zvijezda izaziva toliku pažnju i obožavanje kao Tejlor Svift. Njena „Eras” turneja, koja obuhvata najveće hitove iz svih faza njene karijere, traje od 9. maja, kada je počela koncertom u Parizu, a završiće se 17. avgusta u Londonu.

Posjeta pjevačice gradu, u sklopu njene „Eras” turneje, izazvala je neviđenu histeriju među fanovima. Ova odluka je donijeta kao dio šire kampanje koja ima za cilj da privuče pažnju svjetskih medija i proslavi dolazak jedne od najvećih i najplaćenijih muzičkih ikona današnjice.

Grad u transu
Žuti znak grada sa novim imenom otkrila je u utorak jedna 16-godišnja obožavateljka američke kantautorke, koja je pokrenula peticiju prije nekoliko nedjelja o promjeni imena grada i to predložila gradonačelnici Gelzenkirhena. Gradonačelnica Karin Velge zahvalila je tinejdžerki na „odličnoj ideji” u pismu u kojem je prihvatila prijedlog o promjeni imena, prenosi njemački WDR.

Lokalni zvaničnici su istakli da je Tejlor Svift ne samo muzička senzacija, već i inspiracija za milione ljudi širom svijeta zbog svoje autentičnosti, posvećenosti umjetnosti i humanitarnog rada. Američka pop zvijezda je u aprilu mjesecu ušla i na Forbsovu listu svjetskih milijardera sa zarađenom 1,1 milijardom dolara od ove turneje.

„Swiftkichen“ je tokom Tejlorine posjete bio epicentar raznih događaja, uključujući koncerte, umjetničke izložbe i humanitarne akcije.

U narednim danima biće okačeno još znakova sa natpisom "Sviftkirhen" u ovom njemačkom gradu. Njeni fanovi, poznati kao „Swifties“, nisu krili svoje oduševljenje ovom odlukom.

Grad će nositi novo ime sve dok Tejlor Svift ne održi sva tri koncerta u okviru svoje turneje Eras 17. 18. i 19. jula.

Društvene mreže su preplavljene porukama podrške i uzbuđenja, a mnogi planiraju da posjete ovaj grad kako bi prisustvovali događajima i doživjeli atmosferu koja prati Tejlorinu turneju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније