Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ Blic ]

26. 06. 2024. 08:27 >> 08:27
Čitaj mi:

ZGRNUO VRTOGLAVU CIFRU

Čolić bio gost na svadbi bogatog biznismena, minut koštao 1.000 eura

Zdravko Čolić, legendarni pjevač, bio je specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu. Čolić, poznat po tome što rijetko pjeva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 eura za svoj nastup.



Za svoj nastup od 45 minuta, Zdravko Čolić je zaradio 1.000 eura po minutu, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

“Čola može da bira gdje će da nastupa. On ne praktikuje da pjeva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili raznježeni dok je izvodio pjesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbjeđenja restorana napustio je lokal”, ispričao je izvor, piše Blic.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније